Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@09:04:34 GMT

پیوند ویکی پدیا با هوش مصنوعی گوگل

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۱۸۵۸

پیوند ویکی پدیا با هوش مصنوعی گوگل

به نظر می‌رسد که ویکی پدیا قصد دارد به منظور ترجمه بهتر مقالات خود با بهره‌گیری از قابلیت‌های هوش مصنوعی با شرکت گوگل همکاری‌های بیشتری داشته باشد.

ویکی پدیا که یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سایت‌های مورد کاربرد کاربران در سراسر جهان به شمار می‌رود، به تازگی اعلام کرده است که می‌خواهد با بهره‌گیری از فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی به بهبود عملکرد و امکانات موجود روی پلتفرم خود بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویکی پدیا در این خصوص خاطرنشان کرده است با توجه به آنکه خیل عظیمی از کاربران و مخاطبان این سایت غیر انگلیسی‌زبان هستند، می‌خواهد تمامی مقالات منتشر شده خود به زبان انگلیسی را با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی به تمام زبان‌های زنده دنیا و موردکاربرد کاربران ویکی پدیا ترجمه کند.

بر اساس گزارش وب سایت the verge، بدین منظور ویکی مدیا به عنوان شرکت بنیانگذار و مادر ویکی پدیا روز گذشته اعلام کرده است که با شرکت گوگل که غول تکنولوژی فعال در حوزه هوش مصنوعی به شمار می‌رود، یک قرارداد همکاری به امضا رسانده است تا قابلیت‌های خود را بهبود ببخشد و اطلاعات و داده‌های درستی را که خود صحت ترجمه آنها را تایید می‌کند، در دسترس کاربران قرار دهد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۱۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش

در نخستین سالگرد درگذشت عدنان غُریفی، ترجمه‌ او از رمان «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» نوشته استراتیس هاویاراس منتشر شد.

 اعظم کیان‌افراز،  مدیر انتشارات افراز،  ناشر اختصاصی آثار عدنان غُریفی، به ایسنا گفت: در ادامه انتشار کتاب‌های این نویسنده، شاعر و مترجم، رمان «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» را با ترجمه او روانه بازار نشر می‌کنیم.


او سپس درباره این کتاب توضیح داد: این رمان یکی از رمان‌های مهم ادبیات انگلیسی زبان است که نویسنده‌اش یونانی است و تاکنون هیچ اثری از این نویسنده به فارسی ترجمه نشده است. «استراتیس هاویاراس» تنها دو رمان نوشته است. «رمان درخت‌ها آواز می‌خوانند» در فهرستِ نامزدهای نهایی جایزه‌ی ملی کتاب ALA قرار داشته و مورد تحسین منتقدانِ ادبی و مطبوعات آمریکا نیز قرار گرفته و به چند زبان ترجمه شده است.


کیان‌افراز درباره‌ اهمیتِ این رمان افزود: روزنامه‌ی «گاردین» رمانِ «وقتی درخت‌ها آواز می‌خوانند» را به‌عنوانِ یکی از ۱۰ رمانِ مهمِ سیاسیِ قرنِ بیستم انتخاب کرد و انتشارات افراز، این افتخار را دارد برای نخستین بار این نویسنده را در کشور معرفی می‌کند.


به گفته این ناشر، عدنان غُریفی که خود از نویسندگان مدرنیست جنوب و از آغازگران این جنبش در دهه‌ چهل و پنجاه بوده است، تاکنون چندین اثرِ داستانی مهم را نوشته است که می‌توان به مجموعه داستان «شنل‌پوش درم»، «مادرِ نخل»، «مرغِ عشق»، «چهار آپارتمان در تهرانپارس» و رمان «سکه‌ها» اشاره کرد.

همچنین چندین مجموعه شعر از او چاپ و منتشر شده است، ازجمله «این‌سوی عطر قبیله»، «نخل مشتعل»، «به موشک بستن فرشتگان» و...

غُریفی که توأمان در کنار شعر و داستان‌نویسی، مترجم برجسته‌ای بوده است، آثارِ متعددی از نویسندگان برجسته‌ای چون بوهمیل هرابال، جی. دی. سالینجر، غَسان کَنَفانی، ایتالو کالوینو و... ترجمه کرده است. او که از نخستین مترجمان ادبیات داستانی عرب به‌شمار می‌رود، در زمینه‌ نقد ادبی و گویندگی رادیو نیز فعالیت چمشگیری داشته است.


عدنان غُریفی اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به‌علت بیماری در سن ۷۹ سالگی و در کشور هلند درگذشت.


 انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید