Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی توانسته با به‌کارگیری هوش مصنوعی امکان رصد و پایش هوشمند اطلاعات در فضای مجازی را ممکن سازد.

به گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هوش مصنوعی یکی از موضوعاتی است که در علوم کامپیوتر اهمیت فراوانی دارد و تغییرات در هوش مصنوعی می‌توانند تحولات بسیاری را در فناوری اطلاعات به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در واقع هوش مصنوعی به سیستم‌هایی اطلاق می‌شود که می‌توانند واکنش‌هایی مشابه رفتار‌های انسان از جمله درک شرایط پیچیده، شبیه‌سازی فرآیند‌های تفکری و شیوه‌های استدلالی انسانی و پاسخ موفق به آن‌ها برای حل مسایل را داشته باشند.

یک شرکت دانش‌بنیان توانسته با به‌کارگیری توان و دانش بومی به تولید محصولی برپایه هوش مصنوعی دست پیدا کند که توانایی رصد و پایش و داده‌کاوی فضای مجازی را دارد.

محمد قیومی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره حوزه کاری این شرکت گفت: حوزه تخصصی این شرکت بر روی رصد، پایش و داده‌کاوی فضای مجازی و رسانه‌ها است.

وی ادامه داد: این مجموعه داده‌های موجود را از منابع مختلف گردآوری، طبقه بندی و سپس با سرعت بسیار بالا منتشر می‌شود.

این فعال فناور افزود: شرکت دانش‌بنیان «پرتو تک سامانه» پس از چند سال تحقیق در زمینه موتور‌های جستجوی اینترنتی، اولین موتور جستجوی هوشمند خبری با نام خبر فارسی را راه‌اندازی کرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره محصول خود گفت: «خبر فارسی» توانسته به عنوان پربیننده‌ترین موتور جستجوی ایرانی و نیز جزو۵۰ سایت اول ایران و رتبه ۵ در سایت‌های خبری دست پیدا کند به طوری که ماهانه چیزی در حدود ۵ میلیون نفر از این سایت بازدید می‌کنند.

قیومی اضافه کرد: این سایت به کاربران کمک می‌کند تا از بین ده‌ها سایت خبری تعداد بسیار زیادی خبر، خبر‌های مورد علاقه خود را به راحتی پیدا کنند و همچنین کاربران برای مشاهده جزئیات بیشتر خبر‌ها به سایت منتشر کننده هدایت می‌شوند و این کار باعث می‌شود تعداد بازدیدکنندگان سایت‌های خبری افزایش پیدا کند.

این فعال فناور به دیگر فعالیت این شرکت اشاره کرد و گفت: این شرکت خدمات سازمانی نیز به دستگاه‌های دولتی نیز ارائه می‌دهد.

وی ادامه داد: پیش‌تر به صورت سنتی نیروی انسانی مستقر در روابط عمومی‌ها سازمان‌ها مطالب مرتبط با سازمان مربوطه را رصد و پایش می‌کردند که این موضوع وقت و هزینه بسیاری را برای آن سازمان درپی داشت.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: این شرکت تمامی کار‌هایی که قدیم به صورت سنتی صورت می‌گرفت را با هوش مصنوعی انجام می‌دهد به این صورت که با رصد و پایش مطالب سازمان مربوطه در فضای مجازی و حتی رسانه‌هایی که مکتوب و آنلاین نیستند آن را در اختیارشان قرار می‌دهد.

قیومی به اشتغال‌زایی صورت گرفته در این شرکت دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در این شرکت به صورت مستقیم و ثابت ۱۵ نفر مشغول به کار هستند که عمدتا از دانش‌آموختگان رشته‌های برق و الکترونیک و رایانه هستند.

وی درباره ربات تلگرامی این شرکت گفت: مخاطبان می‌توانند به صورت رایگان از این ربات استفاده کرده و موضوعات مورد نظر در حوزه‌های مختلف را جست‌جو و سپس آن به صورت ایمیل و یا بر روی شماره تلگرامی آن را دریافت کنند.   این فعال فناور گفت: مشتریان این شرکت عموما وزارتخانه‌ها و سازمان بزرگ کشور هستند که می‌توان به وزارت ارشاد، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بسیاری دیگر اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هوش مصنوعی فضای مجازی معاونت علمی و فناوری فناوری اطلاعات شرکت دانش بنیان هوش مصنوعی فضای مجازی رصد و پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، محمد سیاری گفت: ایده ساخت دیتالاگر درون چاهی قابل حمل در گروه آب زیرزمینی مدیریت مطالعات پایه منابع آب برای اولین بار مطرح و پس از همفکری و نهایی شدن طرح آن با همکاری شرکت دانش بنیان کنترل توان نوین پویا به مرحله ساخت رسید.

کارشناس مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه این دستگاه با موفقیت آزمایش شد، افزود: این دستگاه به منظور ثبت خودکار داده‌های سطح آب در آزمایشات پمپاژ طراحی شده و دارای فن آوری با دقت بالا همراه با پلان زمانبندی رکوردگیری پویا با ۵ مرحله بازه زمانی قابل تنظیم است.

وی خاطر نشان کرد: خروجی آمار برداشته شده توسط این دستگاه به صورت لحظه‌ای بر روی دستگاه تلفن هوشمند قابل مشاهده است و قابلیت دریافت فایل خروجی داده‌ها به صورت اکسل با مشخصات کامل نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

سیاری افزود: استفاده از این دستگاه و فناوری آن گامی بزرگ در جهت انجام هر چه سریعتر و دقیق‌تر آزمایشات پمپاژ و نظارت بر عملیات آن بوده و به صورت چشمگیر سبب افزایش دقت و سرعت ثبت داده‌های آزمایشات پمپاژ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!